Доставка

Начини за поръчка

 

Ще приемем твоята поръчката чрез сайта, чрез електронна поща на  sis_iti@abv.bg , а ако си в движение - свържи се с нас на номер  0886844803 .

 

Начини за доставка

Работим с куриерски фирми Еконт. Поръчките, изпратени с Еконт могат да бъдат доставени както до офис, така и до адрес, който е удобен за теб. Пратката е винаги с опция ПРЕГЛЕД.

Цена за доставка

Цената на доставката с Еконт или Спиди е определена в зависимост от местонахождението на населеното място за доставяне, а също така до офис на Еконт/ Спиди или личен адрес.

 

Време за доставка

Ако направиш поръчка до 16:00 часа, тя ще бъде доставена още утре. Ако не успееш – и утре е ден! Ще я обработим и ще пристигне при теб на следващия работен ден. И в двата случая цената за доставката е една и съща . 

Поръчки, направени в петък до 16:00 часа се доставят в събота до обяд.

Ако твоята пратка се бави, не се колебай да се свържеш с нас, но имай предид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да провериш дали твоето населено място е сред тях и кога да очакваш куриера тук.

Поръчки през уикенда

Поръчки, направени в събота до 11:00 часа ще бъдат доставени в понеделник, а направените след 12:00 часа ще бъдат обработени в понеделник и ще се доставят във вторник, защото в неделя куриерските фирми почиват.

Начини на плащане

Пратката се изпраща с наложен платеж и се заплаща в брой на куриера, след като я прегледаш.

При проблем с поръчката

При нас работата тече на бързи обороти и въпреки, че полагаме огромни усилия, понякога грешим. Случва се рядко, но ако допуснем грешка, знай, че не е нарочно.

Каквото и да сме объркали, просто ни се обади на 0886844803 и ние обещаваме да поправим грешката си по най-добрия за теб начин. Въпреки всичко, ние винаги сме коректни и лоялни! 

 

 ВАЖНО: ПРИЕТАТА И ЗАПЛАТЕНА СТОКА, СЛЕД ИЗВЪРШЕН ПРЕГЛЕД, НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБРАТНО ВРЪЩАНЕ КЪМ САЙТА. 

 

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България