За нас

За нас

Добре дошли в SEZANI

 Сезани ЕООД, ЕИК 205312365,

тел за връзка: 0886844803

Ние ви предлагаме качествени продукти, бързо обслужване, коректност и сигурност.

Доставка до 24 часа с Еконт експрес или Спиди с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ- за косите и аксесоарите

и ПРЕГЛЕД и ТЕСТ - за роклите. 

 

За косите, които предлагаме:

Ние вярваме, че косата на всяка жена е нейната корона, която тя трябва да носи с високо вдигната глава.
Нашата мисия е да преобразим визията ви с нашите прекрасни коси за удължаване и да ви покажем, че дългата, гъста и бляскава коса вече не са блян, а нещо напълно реално и възможно, което ще откриете именно при нас.

В нашия онлайн магазин можете да откриете коси от естествен косъм и синтетични, както и всичко свързано с поддръжката и поставянето им. Нашите екстеншъни са създадени от висок клас коса и са съобразени с високите ни изисквания за качество, с което ви гарантираме една перфектна визия.

Тази коса ще ви даде възможност за бърз и лесен начин за изумителна визия. Всички знаем, че красивата коса винаги привлича вниманието, особено мъжкото, дава самочувствие и коренно променя излъчването.

За роклите които предлагаме:

Със сигурност тоалетът, с който сте избрали да се появите, казва много за вашата личност. Пищността на роклята, способността ѝ да привлича внимание, фактът дали е удобна, както и степента, в която разголва тялото - всичко това говори за самочувствието на притежателката, за нейните приоритети, отношения с останалите и т.н.

В нашия онлайн магазин можете да откриете рокли, както за вашето ежедневие, така и за официален случай. Същите са с високо качество на материята и изработката, отличаващи се с удобство и разнообразие.

 

ВАЖНО : ПРИЕТАТА И ЗАПЛАТЕНА СТОКА, СЛЕД ИЗВЪРШЕН ПРЕГЛЕД и / или ТЕСТ, НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБРАТНО ВРЪЩАНЕ КЪМ САЙТА. 

 

Приятно пазаруване!